glenn_feddema_dansen2

Professionele danslessen

Van jong tot oud, beginner of professional, iedereen is welkom! Glenn biedt privélessen maar je kan ook aansluiten bij een groep op de dansschool waar hij lesgeeft, Megaplaza Starlight in Noordwijkerhout. Meer informatie over die groepslessen vind je op hun website.
Een privéles kost 60 euro per uur.

Wil jij leren dansen van een kampioen? Neem contact op!

glenn_feddema_dansen4

Openingsdans huwelijk

Koppels die hun vrienden en familie willen verrassen met een spectaculaire openingsdans tijdens hun bruiloftsfeest, zijn van harte welkom. Een les van 1 uur kost 60 euro. Gemiddeld zijn er zes lessen nodig.

Bel of mail Glenn voor meer informatie

glenn_feddema_wedstrijd

Coaching van wedstrijddansers

Wedstrijddansers kunnen niet alleen voor technische training maar ook voor coaching bij Glenn terecht. Samen stippelen jullie een carrière uit: welke wedstrijden dans je, hoe vaak train je, bij welke trainer, wat voor wedstrijdkleding draag je?
Coaching kost 60 euro per uur.

Geïnteresseerd? Bel of mail Glenn voor een kennismaking!

glenn_feddema_dansen3

Dansshows

Verras de bezoekers van jouw feest of evenement met een spectaculaire dansshow. Of je nou een klassieke ballroomdans wilt zien of liever Latijns-Amerikaanse passie: het kan allemaal. Glenn heeft ervaring met (bruilofts-)feesten, evenementen, televisieshows en videoclips. Hij kan dit samen met zijn vaste danspartner verzorgen, maar ook met meerdere dansers. Ook is het mogelijk een speciaal thema of speciale muziek in te zetten. Offertes op aanvraag.

Neem contact op en Glenn verzorgt voor jou een dansshow op maat!

glenn_feddema_dansen6

Workshops en lezingen

Onderbreek je teamdag met een spetterende workshop waarin je samen met collega’s de basis van een bepaalde dans leert. Of nodig Glenn uit bij je sportclub om samen een (nieuwe) dans te leren. Liever niet de voetjes van de vloer maar wel geïnteresseerd in het onderwerp? Glenn verzorgt met veel plezier lezingen over bijvoorbeeld de mentale en fysieke voorbereiding, technische aspecten of over zijn persoonlijke verhaal (o.a. zijn deelname aan Dancing With The Stars 2019). Offertes op aanvraag.

Interesse in een workshop of lezing door deze Nederlands kampioen? Neem contact op!

glenn_feddema_jury

Jurylid medaltest

Is uw dansschool op zoek naar een professioneel jurylid voor een medaltest? Neem contact op!